Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
KOOPERATİF MAH. NİHAT AYKUT CAD. ANA OKUL SİTESİ NO: 51 MERKEZ / SİİRT
04842246496 05055819555

VİZYON

VİZYONUMUZ Erken çocukluk dönemi eğitimde ve birey gelişiminde en önemli yıllar olduğunu aile ve çevreye anlatarak, eğitim ve okulöncesi eğitimle ilgili olarak tüm yenilikleri takip edip, eğitim sistemimize adapte etmek ve tüm ülkeye model olacak şekilde, eğitimi; OKUL-AİLE-ÇEVRE bütünlüğü içinde çok yönlü faaliyetlerle sürdürmek.

MİSYON

MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici çalışmaları yaparak, insan gelişiminin en hızlı olduğu ve kritik dönemleri kapsadığı yılları en iyi şekilde değerlendirerek mutlu, verimli ve kendini geliştiren bireyler için gerekli olan altyapıyı oluşturmak. Sevgi esas alınarak, paylaşma, güven, adalet, anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi olarak kabul edip, planlı ve sitemli bir eğitim yaşamı düzenlemek ve çocuk-aile-okul-çevre işbirliği içinde uygulamak.

İkili

08:00 - 12:30 12:30 - 17:00

Okulumuza ulaşım sağlayan öğrenci servisleri bulunmaktadır.

Merkez

İl Merkezi